Cele mai importante specificatii ale masinilor de spalat cu presiune

Exista doua tipuri de pompe pe care un aparat de spalat le poate folosi: modele cu came axiale si cele triplex. Pompele cu came axiale se intalnesc la majoritatea dispozitivelor, deci pe cele mai multe saibe de presiune, si sunt recomandate uzului casnic. Sunt usor de manverat si nu necesita intretinere. Aparatele de spalat care folosesc pompe triplex sunt recomandate activitatilor comerciale, adica utilizarii frecvente. Acest lucru este motivat prin durata de viata mai lunga a acestora si o mai mare eficienta.

Totodata, pe piata vei gasi doua modele de duze cu ajutorul carora vei putea controla jetul de apa: plata sau rotativa. Cele mai intrebuintate sunt modelele plate si desi fac treaba buna, dezavantajul lor consta in faptul ca nu-ti permit sa ajustezi jetul de apa. Duzele rotative s-ar putea sa fie mai pe placul tau, deoarece iti ofera posibilitatea de a ajusta forma jetului si sa dispui de mai mult control, atunci cand cureti alei, peretii exteriori ai caselor etc.

Dincolo de acest aspect, vei observa ca se cauta foarte mult masinile de curatat cu presiune care sunt doate cu un rezervor pentru detergent. Motivul este simplu: nivelul de murdarie scade considerabil intr-un timp scurt, iar rezultatele obtinute sunt impecabile.